MR. VEGAN FOODBAR

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1075 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mr. Vegan Foodbar. Meer weten? Ontdek meer

8 feb 2023 om 20:19 Super lekker! Maar duurde wel een beetje lang. Zeker voor herhaling vatbaar
1 feb 2023 om 23:25 Helaas was het eten lauw en de vegan kroket koud. We hadden zo’n honger dat we het hebben opgegeten. Als het warm was geweest had het zeker heerlijk gesmaakt
30 jan 2023 om 20:46 Eten was goed van smaak, maar zo lauw dat ik het niet weer doe ( friet rendang en bitterballen)
29 jan 2023 om 20:57 Lekkere burgers. Bezorging was wat vreemd. Met name de friet was gewoon echt koud. Enkele minuten na bezorging belde een tweede, andere berzorger aan! Die was nogal verrast dat het eten al bezorgd was.
28 jan 2023 om 19:29 Lekker gegeten weer !
25 jan 2023 om 20:55 Lekkere burgers!
23 jan 2023 om 7:46 het eten was echt lekker maar wel lauw. Duurde echt te lang (had voor 18:00 besteld, kwam om 19:30), snap dat het druk kan zijn maar communiceer dat dan, dat scheelt een hoop ergenis.
23 jan 2023 om 6:28 delivery guy had a great voice
23 jan 2023 om 1:24 Weinig knoflooksaus op pita. Het extra bakje wat ik besteld had zat er niet bij. Eten niet goed warm met levering. Beetje teleurstellend voor hetgeen je betaald. Valt altijd een beetje tegen maar vegetariër dus weinig keus op thuisbezorgd op zondag;)
22 jan 2023 om 19:38 Koud en niet bijzonder; jammer
22 jan 2023 om 17:39 Cold Food! They can’t deliver hot! 1st order was cold, like it had been left over from the night before. They said they will remake yet was still just as cold as the 1st. No refund offered. Very upsetting
21 jan 2023 om 0:27 Bezorging top maar eten viel dit keer wat tegen beetje saai van smaak. Jammer want normaal ben ik groot fan!