MR. VEGAN FOODBAR

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1186 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mr. Vegan Foodbar. Meer weten? Ontdek meer

25 jun 2024 om 19:00 Zoals altijd heel lekker, wel jammer dat de bitterballen zo zacht waren dat ze geplet aankwamen. Aardige bezorger, al met al tevreden, ik kom weer terug.
17 jun 2024 om 22:09 Beste vega bitterballen ooit
15 jun 2024 om 20:08 Meeeega lekker!!!! Burger was heerlijk, frietjes lekker krokant en de bitterballen net echt! Ook nog heet bij het afleveren. Zeeer aan te raden!
13 jun 2024 om 21:12 Burger was lekker, niet super bijzonder. Zoete aardappel friet was heel slap gebakken in teveel olie/vet.
10 jun 2024 om 20:16 BEST RESTAURANT BEST PEOPLE LOVELOVELOVE (when i have lots in my head, i order and enjoy their healtiest tastiest arabish type salades and sometimes i add my own olives and bonen and such and BOOOOOOOOM YUMMY ETHICAL NUTRICIOUS PARADISE) THANK YOU
7 jun 2024 om 20:42 Ik ben al jaren fan van de vegakapsalon met zoeteaardappelfriet. Het is gewoon echt heel erg lekker!
4 jun 2024 om 22:19 Heerlijk!
20 mei 2024 om 21:35 Duurde erg lang. Bezorger had geen zin om naar boven te lopen dus moest zelf naar buiten in de regen.
16 mei 2024 om 22:54 Super snel bezorgd. Burgers zijn echt heel lekker.
14 mei 2024 om 10:30 Heerlijke, licht pittige broccolisoep en ook de futureburger was erg lekker. Bezorgd binnen de aangegeven tijd.
11 mei 2024 om 21:13 Three oniin rings delivered. Inunderstand that i user a cupon, but dont sgree to this kind of promotions if you are going to do this
22 apr 2024 om 23:18 The food arrived cold and the fries were soggy. Very disappointing.